Livemuziek in Raalter centrum in aanloop naar Ribs & Blues

RAALTE – Het ROV presenteert op zaterdag 8 juni, in de aanloop naar Ribs & Blues dat die avond van start gaat, een middagje blues in het Raalter centrum. Tussen 13.00 en 17.00 uur treden op diverse locaties bands en solisten op.

Bij Lemonade staat de singer/songwriter Mark Hilton. Deze Australiër leeft de helft van het jaar in Nederland en de andere helft van het jaar in Vietnam. Hij combineert in zijn semi-akoestische sets folk, blues, ballads en country.
Bij de Haenehof zorgt Big Bo voor muziek. Hij speelt al meer dan dertig jaar blues met hart en ziel. Hij begeleidt zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, cigarbox gitaar, snare drum, hi-hatt en bassdrum. Hij brengt naast eigen werk ook diverse bluesklassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50.

Bij de Gouverneur is er muziek van de Zwolse Johnny Cash-tributeband Walking The Line. Alle hits van het grote voorbeeld komen voorbij, maar ook minder bekende nummers. Hans Invernizzi vertolkt bij Borrelzz covers uit de wereld van de classic rock, blues en jazz. Wellicht neemt hij zijn dochter Anne, een getalenteerde zangeres, mee. Tenslotte staat de zeskoppige bluesrockformatie The Breeze bij de Zuiderbuur. De leden van deze grotendeels Sallandse band (sologitarist Per is afkomstig uit Denemarken en woont tegenwoordig in de Achterhoek) mogen dan al wat ouder zijn, hun muziek houdt ze jong van geest! Het repertoire varieert van BB King en Eric Clapton tot rockklassiekers uit de sixties en seventies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.