Home / Sallandcentraal / Lemelerveld in ‘vuur en vlam’ tijdens Kunst om Dalfsen

Lemelerveld in ‘vuur en vlam’ tijdens Kunst om Dalfsen

LEMELERVELD – Lemelerveld laat zich ook dit jaar van zijn mooiste kant zijn tijdens de veertiende editie van ‘Kunst om Dalfsen’. Op zes kunstpunten in en om Lemelerveld zijn diverse kunstwerken te zien. De kunstenaars kunnen alles vertellen over het werk dat ze exposeren.

Tijdens het kunstweekend op zaterdag 4 en zondag 5 mei is er dus voldoende te beleven. In Kulturhus de Mozaïek zijn programmaboekjes af te halen waarin de verschillende kunstpunten worden beschreven. De koffie staat klaar!

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.