Kunst kijken in het Dorpshuus in Heino

HEINO – Dorien Kouwert exposeert tot eind augustus een selectie van haar schilderijen in het Dorpshuus in Heino. “Schilderen is naast ontspanning vooral creatief bezig zijn en gewoon doen”, zegt de Heinose kunstenares.

Ze werkt vooral met acrylverf en maakt gebruik van verschillende technieken. Zo zijn er werken te zien waarin zij gebruik heeft gemaakt van pouring, het verdunnen van verf om die vervolgens op het doek te ‘gieten’. Een techniek die wat betreft kleur en resultaat alle kanten op kan.

De schilderijen van Dorien zijn tijdens de openingsuren van het Dorpshuus te bewonderen. Kijk voor meer informatie op staging2.dk5design.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.