Krassen bij de Raalter winkeliers

RAALTE – Het ROV introduceert dit jaar de Zomer Krasactie. Klanten van de winkels in Raalte maken van 1 tot en met 22 juni kans op diverse mooie geldprijzen (variërend van 10 tot 100 euro). De Zomer Krasactie komt in de plaats van de jaarlijkse zegeltjesactie.

Het ROV was van mening dat het na al die jaren van zegeltjes sparen, tijd was voor iets nieuws. Bovendien liep de animo bij zowel de klanten als de ondernemers terug. Bij deze nieuwe actie kan de klant, na een aankoop, ter plekke krassen en direct zien of hij/zij een geldprijs heeft gewonnen. De winnaars mogen zelf bepalen waaraan ze het gewonnen geldbedrag willen besteden. Dit moet uiteraard wel bij een van de deelnemende ondernemers zijn. Er doen zo’n 75 ondernemers mee.

De prijswinnende kraskaart kan men omwisselen bij Schulten Lederwaren. Daar krijgen de winnaars een waardecheque. Deze cheque is in te wisselen bij alle deelnemende ondernemers van de krasactie, deze komen achterop de waardecheque te staan. De kraskaarten kunnen tot 1 september 2019 worden omgewisseld; de waardecheques tot 31 december 2019. In verband met de wetgeving mogen de gewonnen prijzen niet ingewisseld worden door jongeren onder de 18 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.