Korte lessenserie bij het Yooooo Orkest

.

RAALTE – Van donderdag 6 juni t/m 27 juni vindt er een lessenserie plaats bij het Yooooo Orkest. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen 4 proeflessen mee doen om te bekijken of het Yooooo Orkest iets voor ze is en welk instrument bij ze past. Deze lessenserie wordt samen met het HOFtheater georganiseerd in het kader van Kennismaken met Cultuur.

Yooooo Orkest

Het Yooooo orkest biedt kinderen uit Raalte en omgeving de mogelijkheid om samen orkestmuziek te maken. Kinderen spelen op een instrument naar keuze en krijgen dit in bruikleen mee naar huis. Hierbij hebben ze keuze uit trompet, bugel, bariton, saxofoon, trombone, viool en cello. Tijdens de laatste les van de lessenserie geven de kinderen een klein optreden.

Kennismaken met Cultuur

Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.

Informatie & aanmelden

De lessenserie van het Yooooo Orkest vindt plaats op donderdag 6, 13, 20 en 27 juni, van 18.00 tot 19.00 uur in muziekcentrum De Klanken in Raalte. De lessenserie is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deelname aan de lessenserie kost 12,50 euro. Aanmelden kan via staging2.HOFtheater.nl. Klik hier op programma en bij het genre op ‘workshops’. Alle workshops en lessenseries van Kennismaken met Cultuur worden vervolgens zichtbaar. Klik op een activiteit naar keuze en vervolgens op ‘bestel kaarten’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.