Home / Sallandcentraal / Kleiworkshop in DeBuut

Kleiworkshop in DeBuut

RAALTE – Kunstenaar Edith Madou verzorgt op donderdagavond 6 juni een workshop keramiek in buurtcentrum DeBuut in Raalte. “Kleien is het nieuwe yoga”, stelt de organisatie. “Je kunt even ontstressen van de drukte van alledag. Door met je handen bezig te zijn, zet je je hoofd even stil.” De workshop duurt van 19.00 tot 21.30 uur. De deelnamekosten bedragen 32 euro (inclusief koffie of thee en materialen). Opgeven kan via info@buurtcentrumdebuut.nl of bel 088 6564120.

Lees ook

Nieuwe fietsroutes in teken van WOII rondom Sallandse Heuvelrug

REGIO – De historische verenigingen van Haarle, Nieuw Heeten, Hellendoorn en Nijverdal hebben gezamenlijk een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.