Home / Sallandcentraal / Kledingbeurs bij Rohda

Kledingbeurs bij Rohda

RAALTE – Geertje Jansen en Miny Nijboer houden op zaterdag 11 mei weer een grote kledingbeurs in de Rohda kantine. Ook deze keer is er weer een ruim aanbod trainingspakken en -jasjes, voetbal- en gymschoenen, thermokleding en sportbroekjes en -shirts voor jong en oud. In verband met de naderende verbouwing van de opstallen bij Rohda, gaat alles voor extra lage prijzen weg. De beurs duurt van 8.30 tot 14.00 uur. De opbrengst is bestemd voor de Rohda jeugd. Elke woensdagavond tussen 17.30 en 19.00 uur is er trouwens ook gelegenheid om kleding te kopen of verloren spulletjes op te halen in het Rohda-complex.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.