Home / Sallandcentraal / Klassiek concert in Heujmiete in Mariënheem

Klassiek concert in Heujmiete in Mariënheem

MARIËNHEEM – Mia Kogelman en Laura Troost verzorgen op zaterdag 25 mei een klassiek concert in de ‘Heujmiete’ (een verbouwde hooiberg) van Marion Kogelman-Bloo in Mariënheem. Mia bespeelt de klarinet en Laura de piano. De twee brengen composities van onder andere Debussy, Mozart, Brahms, Saint Saëns en Piazzolla ten gehore. De entree bedraagt 15 euro (inclusief koffie of thee en een hapje en een drankje na afloop). Aanmelding is mogelijk met een mailtje naar opvoeden@marionkogelmanbloo.nl of neem contact op met: 06-18291938.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.