Kinderen en ouders genieten tijdens Foodcamp in Olst-Wijhe

.

OLST/WIJHE – De eerste Foodcamp in Salland op boerderij De Riet in Olst was fris, maar de bootcamp van Leef Sportcentrum Olst-Wijhe zorgde voor een lekkere energieboost. Daan Damveld nam de deelnemers al rennend mee door het weiland en in een rondje om de stal, over strobalen en hekken. Vooral de oefeningen in duo’s van kinderen samen met hun (groot)ouders, zorgde voor veel hilariteit, maar vooral ook plezier bij de deelnemers. Er zijn zo’n 50 deelnemers in de meivakantie op het evenement afgekomen, waarmee de Foodcamp nagenoeg vol zat. Naast kinderen met hun ouders, deden ook verschillende grootouders met hun kleinkinderen mee.

Meer foto's

.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.