Kenniskaravaan over communicatie

RAALTE – De Raalter Uitdaging en het Vrijwilligerspunt Raalte houden op donderdag 23 mei weer een Kenniskaravaan. Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties en vrijwilligers zijn welkom om meer te weten te komen over communicatie. De locatie is nog onbekend, maar die wordt van tevoren aan de deelnemers gemaild. Nico de Jong van Onwijs Marketing neemt de bezoekers mee in zeven psychologische principes die helpen om de boodschap (onder andere via social media) succesvoller over te brengen. Inloop vanaf 19.00 uur. De inspiratiesessie duurt tot 20.30 uur. Daarna is er ruimschoots de tijd om vragen te stellen en na te praten. Deelname is gratis. Aanmelden voor de Kenniskaravaan kan via info@raalteruitdaging.nl. Er zijn slechts vijftig plekken beschikbaar. Vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.