Keepersdag in Heino

HEINO – Op vrijdag 31 mei (vrijdag na Hemelvaartsdag) organiseert vv Heino weer een Keepersdag op sportpark De Kampen in Heino.

De Keepersdag is voor keepers en keepsters vanaf acht jaar. Om gericht aandacht te kunnen besteden aan de keepers, worden ze ingedeeld in leeftijdsgroepen: O9, O11, O13, O15, O17 en O19.

De dag bestaat uit twee delen. Voor de lunch is er een intensief oefenprogramma met leuke, leerzame en afwisselende oefeningen. Na de lunch wordt er een toernooi gespeeld waar uiteindelijk de drie beste keepers per groep en het Talent van de Dag uit verkozen zullen worden. De keeperstrainingen worden begeleid door de enthousiaste keepersstaf van vv Heino. Natuurlijk kunnen de deelnemers ook dit jaar weer genieten van een demonstratie door een bekende keeper.

Programma
09:15 uur – 09:45 uur Aanmelden, omkleden en verzamelen deelnemende keepers op het veld
10:00 uur – 12:00 uur Keeperstraining; circuit bestaande uit verschillende oefeningen
12:00 uur – 12:30 uur Lunch
12:30 uur – 13:00 uur Keepersdemonstratie
13:00 uur – 15:30 uur Toernooi tot verkiezing beste keepers per groep en Talent van de Dag

Iedere keeper ontvangt als herinnering een mooi sportshirt. Bij opgave kan gekozen worden uit vijf kleuren: zwart, oranje, blauw, geel of rood.

Inschrijving
Stuur een mail naar keeperscoordinator@vvheino.nl met daarin de volgende informatie:
– voor- en achternaam keeper;
– vereniging;
– team;
– maat en kleur shirt.

Inschrijfgeld is 15,00 euro per deelnemer. Dit is inclusief shirt, lunch en drinken. De inschrijving sluit op 20 mei en is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL03RABO0327104953 ten name van vv Heino, onder vermelding van: Keepersdag + naam deelnemer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.