Home / Sallandcentraal / Basisschoolkinderen Raalte maken kennis met judo

Basisschoolkinderen Raalte maken kennis met judo

RAALTE – Deze maand doen leerlingen van vijf basisscholen in de gemeente Raalte mee met een kennismakingsles Schooljudo. Het gaat om basisscholen de Kwintijn, Korenbloem, Bolster (Raalte), Antioniusschool (Mariënheem) en Bernadetteschool (Heeten).

Niet alleen de judotechnieken, maar ook waarden als respect, samenwerken, vertrouwen, plezier, weerbaarheid en discipline staan centraal. De lessen worden verzorgd door twee ‘entertrainers’ vanuit Schooljudo, in nauwe samenwerking met judovereniging JV Salland uit Raalte en Sportbedrijf Raalte.

Na afloop van het Schooljudo kunnen alle leerlingen gratis judolessen volgen bij JV Salland. Ook kinderen die de lessen Schooljudo niet volgen, zijn van harte welkom bij de judoverenging. Kijk voor meer informatie op www.jvsalland.nl. Mogelijk krijgt het project later nog een vervolg.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.