Jubileumjaar VV Heino van start met Panini-actie

HEINO – Het jubileumjaar van VV Heino, dat dit jaar vijftig jaar bestaat, is afgelopen zaterdag officieel begonnen met de start van de Panini-actie.

De voetballers van VV Heino gingen in optocht van het sportpark naar de gemeentetuin in Heino. Daar overhandigde Kim van de Worp het eerste Panini-plakplaatjes boek aan Peter Vervloet, de voorzitter van vv Heino. De preses sprak zijn dankbaarheid uit over dit initiatief.

Martijn Dadema, behalve burgemeester ook lid van de plaatselijke voetbalvereniging, sloot zich hierbij volledig aan. Alle leden van VV Heino zijn weer op de foto gezet. Klanten van Albert Heijn Van de Worp krijgen bij elke 10 euro aan boodschappen een zakje met vijf voetbalplaatjes. Gedurende zeven weken heeft iedereen de tijd alle voetballers bij elkaar te sparen.

Foto: Maeike Blauw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.