Jubilerend VV Heino krijgt honderdtal kussens cadeau

HEINO – VV Heino heeft onlangs een honderdtal kussens voor op de tribune ontvangen. De kussens werden aangeboden door kunstenaar José Reuvekamp (verantwoordelijk voor het ontwerp) en meubelstoffeerder Nico Neplenbroek, die zorgde voor de bekleding van de kussens. Dit ter ere van het 50-jarig bestaan van de club.

Voor aanvang van de wedstrijd tegen WAVV overhandigden Reuvekamp en Neplenbroek de kussens officieel aan voorzitter Peter Vervloet en Diane Eilander, samen met het originele schilderij. Op het schilderij zijn onder andere het oude en het nieuwe logo van VV Heino verwerkt. Dankzij dit initiatief kunnen de supporters nu comfortabel genieten van de verrichtingen van VV Heino.

Foto: Maeike Blauw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.