Bakkerij Jorink sluit winkel in Raalte-Noord

RAALTE – Bakkerij Jorink sluit per 3 juni de deuren van de bakkerswinkel in Raalte-Noord. Patrick en José Jorink hebben besloten zich te focussen op hun bakkerij(winkel) in het centrum.

In 2011 begonnen Patrick en José Jorink met de extra bakkerswinkel in Noord. Na acht jaar ondernemen, zetten ze er een punt achter. “Jorink in Noord is zeker een goedlopende winkel”, stelt José. “Het is niet zo dat we niet genoeg verkopen daar. Maar wij willen wat we doen ook heel goed doen. We merkten dat we de winkel in Noord minder aandacht konden geven dan we eigenlijk wilden. Je kunt immers maar op een plek tegelijk zijn.”

Daarbij komt dat de twee winkels een groot beslag leggen op de capaciteit in de bakkerij. “We willen zuinig zijn op de medewerkers en de werkdruk acceptabel houden. In onze winkel in het centrum blijven we onze gasten en klanten alle aandacht geven. De webshop is natuurlijk ook 24/7 open, waarbij onze klanten nu online bestellingen rechtstreeks kunnen ophalen in onze lunchroom. Zo hopen wij de wachttijd te verkorten.”

Het motto blijft: ‘vers, verser, verst’. Patrick: “We zijn er ook van overtuigd dat we de producten nog verser in de winkel kunnen krijgen als we alleen de winkel in het centrum hoeven te vullen. Dat is logisch want we rijden de karren met brood vanuit de bakkerij zo de winkel in, dat kan iedereen zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.