Home / Sallandcentraal / Jeugdcursus EHBO in Raalte

Jeugdcursus EHBO in Raalte

RAALTE – De EHBO in Raalte biedt vanaf september een jeugdcursus EHBO aan voor kinderen uit groep 7 en 8. Gedurende circa twintig lessen van een uur in de Helpende Handen leren de kinderen hoe ze kunnen helpen bij ongevallen met letsel.

Tijdens de lessen draait het om de praktijk. Er is aandacht voor verband‐ en hulpmiddelen, wonden, kneuzingen, botbreuken, oogletsel, bloedneuzen, kleine letsels, giftige stoffen, stoornissen in bewustzijn en ademhaling, bewusteloosheid en actieve bloedingen. De cursus wordt afgesloten met een examen.

De deelnamekosten bedragen 35 euro. De lessen zijn gepland op de maandag- en/of dinsdagavond. Tijdens de vakanties zijn er geen lessen. De deelnemers krijgen een cursusboek, waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Kijk voor meer informatie en/of opgave op www.ehboraalte.nl en www.rodekruis.nl/Salland-midden.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.