Janny van der Kolk vrijwilligster van de maand

RAALTE – WijZ Welzijn heeft Janny van der Kolk uitgeroepen tot vrijwilligster van de maand mei. Janny werkte jarenlang als één van de vaste gezichten op het Vrijwilligerspunt Raalte. Zij zette zich in voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Ze beantwoordde vele telefoontjes en voerde allerlei gesprekken met mensen die op zoek waren naar passend vrijwilligerswerk.

“Janny is altijd een heel trouwe en waardevolle vrijwilligster geweest bij ons op het Vrijwilligerspunt”, vertelt Mirjam Bongertman, vrijwilligersmakelaar in Raalte. “Voor ons was het dan ook best schrikken toen Janny vertelde dat ze samen met haar man van wat meer vrijheid wil gaan genieten en zou stoppen bij het Vrijwilligerspunt. Maar we zijn ontzettend dankbaar voor haar inzet en gunnen het haar en haar man van harte om te genieten van meer vrijheid. Wij vonden dat Janny voor alles wat zij voor ons en voor andere vrijwilligers heeft gedaan, nu eens zelf in het zonnetje mag staan.”

Janny vertelt dat ze het wekelijkse werk op het Vrijwilligerspunt met ontzettend veel plezier deed, maar juist ook de extra dingen daaromheen. Zo hielp ze bij allerlei evenementen die het Vrijwilligerspunt organiseert om het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Raalte onder aandacht te brengen en vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.