Inschrijving Zwemvierdaagse Heino gestart

HEINO – Stichting Vrienden van de Tippe houdt van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni de tweede editie van de Zwemvierdaagse Heino. De zwemvierdaagse was vorig jaar grotendeels gericht op de basisschooljeugd, maar dit jaar mogen ook volwassenen meedoen.

Tegelijk met de zwemvierdaagse vindt ook het Hevo volleybaltoernooi plaats bij het zwembad. De organisatoren hopen zo op een festival-achtige sfeer.

Volwassenen kunnen elke dag van 17.30 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur hun baantjes trekken. Kinderen zijn van 18.00 tot 20.00 uur welkom. Het is ook mogelijk om mee te doen aan het ouder/kindzwemmen (van 17.30 tot 20.00 uur).

Wouter de Waal geeft maandag 3 juni om 18.00 uur het officiële startschot voor de vierdaagse. Deelnemers kunnen vier dagen lang een afstand van 250 meter (tien baantjes), 500 meter (twintig baantjes) of 1.000 meter (veertig baantjes) afleggen. Vanaf 19.00 uur vindt elke avond een leuke activiteit plaats die door spreekstalmeester Johnny Nijenhuis aan elkaar wordt gepraat.

Op maandag kunnen deelnemers op zoek naar een heuse ‘schat’ bij het schatduiken. Dinsdag verzorgt Brandweer Heino 3 tegen 3 spuitvoetbal in het ondiepe bad. Woensdag staat een obstacle van de Farmstacle Run op de planning. De zwemvierdaagse wordt donderdag afgesloten met good old ‘Met Glans van de Schans’. Deelnemers gaan met of zonder band van de glijbaan op zoek naar de bel. Wie is het snelst en gaat er met de beker vandoor?

Stichting Vrienden van de Tippe hoopt dat volledige klassen aanhaken. Daarom wint de klas met de meeste deelnemers een lasergame arrangement, beschikbaar gesteld door Go Challenge Outdoorpark.
De inschrijving via staging2.vriendenvandetippe.nl is inmiddels gestart.

De kosten voor de reguliere zwemvierdaagse en het ouder/kind zwemmen bedragen 6 euro in de online voorverkoop en 8 euro aan de kassa. Een zwemdiploma is voor de reguliere zwemvierdaagse uiteraard vereist. Elke deelnemer krijgt na afloop een vaantje of een medaille.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.