Inschrijving voor touwtrektoernooi Elshoffeest gestart

ELSHOF – Als onderdeel van het programma van het Elshoffeest vindt op vrijdag 14 juni weer het Elshofs kampioenschap touwtrekken plaats. De organisatie is op zoek naar zowel getrainde als ongetrainde teams die op een gezellige en sportieve manier hun krachten willen meten.

Getrainde teams dienen te bestaan uit zes heren, acht dames of (als gemengd team) vier heren en drie dames. Een ongetraind team bestaat uit maximaal zeven heren, negen dames of (als gemengd team) vijf heren en drie dames. Een team mag maximaal twee wisselspelers in zetten. Het toernooi begint om 20.00 uur. Deelname is gratis. Na afloop van het toernooi volgt een feestavond met als thema ‘Hakken en Høken’.

Voor vragen over het touwtrektoernooi neem contact op met mariskajalink@hotmail.com. Opgave via staging2.elshoffeest.eu (onder opgave touwtrekken) of via het bovenstaand mailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.