Home / Sallandcentraal / Inschrijving Sixday toernooi geopend

Inschrijving Sixday toernooi geopend

OLST – SC Overwetering in Olst houdt op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, weer het jaarlijkse Harleman Sixday-toernooi. Teams van zes personen nemen het tegen elkaar op. Iedereen, ook niet leden, kan aan de Sixday meedoen: vriendenteams, buurtteams, familieteams of bedrijfsteams, het maakt niet uit. Aanvang is om 11.00 uur. Het toernooi wordt traditiegetrouw afgesloten met een barbecue. Ook voor muziek wordt gezorgd. Deelname kost 10 euro per teamlid (inclusief koffie en cake bij aankomst en barbecue). Voor meer informatie en inschrijving zie www.overwetering.nl.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.