Home / Sallandcentraal / Inschrijving Sixday toernooi geopend

Inschrijving Sixday toernooi geopend

OLST – SC Overwetering in Olst houdt op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, weer het jaarlijkse Harleman Sixday-toernooi. Teams van zes personen nemen het tegen elkaar op. Iedereen, ook niet leden, kan aan de Sixday meedoen: vriendenteams, buurtteams, familieteams of bedrijfsteams, het maakt niet uit. Aanvang is om 11.00 uur. Het toernooi wordt traditiegetrouw afgesloten met een barbecue. Ook voor muziek wordt gezorgd. Deelname kost 10 euro per teamlid (inclusief koffie en cake bij aankomst en barbecue). Voor meer informatie en inschrijving zie www.overwetering.nl.

Lees ook

Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.