Home / Sallandcentraal / Inschrijving Sallandse Wandelvierdaagse geopend

Inschrijving Sallandse Wandelvierdaagse geopend

RAALTE – De inschrijving voor de Sallandse Wandelvierdaagse is geopend. De twaalfde editie vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 25 oktober.

Er zijn inmiddels veel enthousiaste wandelaars die er een traditie van hebben gemaakt. “Zij kennen de gemoedelijke sfeer en prachtige routes die de SW4D kenmerken. Maar zeker zoveel deelnemers komen in oktober voor het eerst naar Raalte om te genieten van de laatste vierdaagse op de wandelkalender”. aldus voorzitter Chris de Bont.

De routes van de Sallandse Wandelvierdaagse zijn volgens De Bont van ongekende schoonheid en variatie: “We hebben als Salland de mazzel dat we op zo’n 25 kilometer van elkaar de uiterwaarden van de IJssel en de Sallandse Heuvelrug bezitten. En daar tussenin vinden we het coulisselandschap met z’n doorkijkjes, prachtige boerderijen en fraaie landgoederen. Ook dit jaar is het de routemakers gelukt om onbewandelde paden te ontdekken, die zelfs voor de Sallander nieuw zijn.”

Deelname is al mogelijk vanaf een dag en gekozen kan worden uit vijf verschillende afstanden, variërend van 8 tot 40 kilometer. Inschrijven kan via www.sw4d.nl.

Foto: Stefan Kemper

Lees ook

Expert over ‘fraude’ bij mega-aanbesteding Keolis: ‘Dit is liegen tegen de provincie’

REGIO – Een mega-aanbesteding voor busvervoer in onze regio, vorig jaar gewonnen door vervoerder Keolis, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.