Home / Sallandcentraal / Inschrijving Ballonfestijn Averboys van start

Inschrijving Ballonfestijn Averboys van start

HEINO – Het jaarlijkse Ballonfestijn van de Averboys in Heino moest in verband met slecht weer vorig jaar tot twee keer toe worden afgelast, maar dat weerhoudt de vriendengroep er niet van om het dit jaar opnieuw te proberen. Als de weersomstandigheden het toelaten, gaat op vrijdag 21 juni een vijftal ballonnen de lucht in vanaf het terrein bij zwembad de Tippe. Daaronder ook een ballon in de vorm van een heftruck.

De avond begint om 19.00 uur met een demonstratie van een schapendrijver en Clown Knapie is ook van de partij. Ook is er vertier in het zwembad. Zo rond de klok van 20.00 uur komen de vijf ballonnen het terrein op en worden ze vakkundig klaargemaakt voor de vlucht. Spreekstalmeester Bernard Blom geeft meer informatie over alles wat er gebeurt en maakt tevens bekend wie van de bezoekers de verloting van de gratis ballonvaart heeft gewonnen. Er worden twee ballonvaarten beschikbaar gesteld, één door de Averboys en één door de Vrienden van De Tippe. Bezoekers kunnen tijdens deze avond genieten van een hapje en een drankje. De entree van het Ballonfestijn is gratis. De inschrijving voor de plekjes in de ballonnen is inmiddels gestart. Opgave kan bij Gait Groot Beumer via ggrootbeumer@gmail.com.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.