Inloopspreekuur voor vragen over openbaar vervoer

RAALTE – Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Raalte. Hier kunnen alle vragen gesteld worden over het reizen met het openbaar vervoer.

Het spreekuur vindt plaats op woensdag 22 mei, van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek in Raalte. OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein. Dit zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen.

Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.