Indoorcurling en koersbal in Olst

OLST – Dynamic Tennis Olst slaat haar vleugels uit naar andere sporten. De vereniging wil nu ook indoorcurling en koersbal aanbieden. Deze sporten zijn speciaal bedoeld voor mensen met fysieke beperkingen. Beide zogenaamde mik-sporten, van oorsprong Engels, zijn verrassend eenvoudig, maar erg leuk en gezellig om te spelen in verenigingsverband. Ze vragen alleen om wat gevoel voor richting. Het is daarbij geen probleem indien men gebruik maakt van een rollator of rolstoel.

Er zijn twee introductiedagen in de Hooiberg: woensdag 15 mei (13.00-16.00 uur) en zaterdag 25 mei (13.00-15.00 uur). Iedereen is welkom. Bij voldoende belangstelling wordt definitief gestart op de woensdagmiddagen 5 juni en 19 juni (13.00-15.00 uur). Na de zomervakantie (vanaf 28 augustus) gaat het eens in de veertien dagen verder. Mogelijk vindt verdere uitbreiding plaats in de avonduren. Voor meer informatie neem contact op met: Herman Derickx 06-12840506, e-mail: j.h.derickx@kpnmail.nl of staging2.dynamictennisolst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.