Home / Nieuws / In beeld: Dodenherdenking Raalte

In beeld: Dodenherdenking Raalte

RAALTE – Op begraafplaats Westdorp in Raalte heeft vanmiddag de herdenking plaatsgevonden bij de graven van de geallieerde militairen. Na afloop gingen de veteranen nog naar het graf van Marinus Derks. De Raalter soldaat overleed in 1962 op twintigjarige leeftijd in Nederlands-Nieuw-Guinea.

Vanaf 19.25 uur start de herdenking rond het Indië – Nieuw Guinea monument. Om 19.50 uur start een tocht naar het monument aan de Zwolsestraat, waar ook om 20.00 uur de twee minuten stilte in acht worden genomen.

Foto’s: Arnold Roolvink (Foto Arnold)

 

 

Lees ook

Muzikale carrousel bij wijkcentra in Raalte van start

RAALTE – De drie wijkcentra van Raalte, DeBuut, de Noaber en Centraal Hart, bieden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.