Imminkhoeve organiseert Hemelvaart Handbike Event

LEMELE – Stichting Imminkhoeve houdt van donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni opnieuw het Hemelvaart Handbike Event. Het event wordt speciaal voor handbikers georganiseerd. Deelnemers rijden in drie dagen door de Vechtdalstreek. Tijdens het fanatieke trainingsweekend rijden de handbikers langs de drie bergen van de Vechtdalstreek: de Lemelerberg, de Archemerberg en de Holterberg. Paralympisch handbiker Jetzte Plat geeft een clinic en rijdt mee.

Gezond handbike menu

Speciaal voor het Hemelvaart Handbike Event hebben de chefs van Imminkhoeve een gezond ontbijt-, lunch- en dinermenu samengesteld voor de deelnemers. Het menu is geïnspireerd door The Sitting Chef Annemarie de Vries-Postma. Het ontbijt geeft het lichaam kracht voor de tocht, de lunchsnacks geven energie en het diner herstelt de spieren voor de volgende dag.

Stichting Imminkhoeve

Al 45 jaar is Imminkhoeve dé plek voor zorgvakanties die mensen met en zonder beperking extra zorg en aandacht geven. Jong en oud zijn welkom. Imminkhoeve zet graag een extra stapje, omdat ze weten hoe belangrijk dat is. Omdat zorg met aandacht op één staat, breidt het vakantieoord het zorgpakket uit met sportpreventieprogramma’s waarin beweging en voeding centraal staan. Directeur Esther van der Kooij vertelt: “In een toekomst waar preventie maar ook herstelzorg een belangrijke rol gaan spelen, willen wij de grote groep mensen met fysieke en mentale klachten bedienen. Wij zijn een plek waar mensen kunnen herstellen, ontspannen, genieten en zich kunnen terugtrekken.”

Deelnemers van het Handbike Event, kunnen zich aanmelden via reserveringen@imminkhoeve.nl. De kosten zijn 149 euro p.p. op basis van twee overnachtingen, ontbijt, diner en een lunchpakket voor onderweg. Inschrijven voor een dagtocht is ook mogelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.