HSV Raalte is gestart met de viscompetitie voor de jeugd.

RAALTE – Op maandag 6 mei begint de jeugdviscompetitie in Drostenkamp voor jeugd, tot en met 15 jaar. Er is nog plaats. De loting is om 18.20 uur, bij het bruggetje. Er wordt gevist van 18.45 uur tot 20.00 uur. Ieder kind is welkom en het vissen is gratis. Er wordt met een gewone hengel gevist, de vereniging heeft eventueel hengels beschikbaar en er is bovendien begeleiding. Ook is voer en aas aanwezig. Aangeraden wordt om een stoeltje mee te nemen. Op de website van HSV Raalte staat nog meer informatie

De competitie bestaat uit acht wedstrijden. Na de laatste wedstrijd is er een prijsuitreiking in café Laurels. Ieder kind krijgt dan een prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.