Heldinnen nu in de boekwinkel

OLST/WIJHE – De verhalenbundel ‘Heldinnen’ ligt nu in boekwinkel. Heldinnen was het thema van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Een werkgroep uit de gemeente Olst-Wijhe had in de aanloop naar deze dag, vrouwen uitgenodigd een kort verhaal over een eigen heldin te schrijven. Dat leidde tot dertien inzendingen, die allemaal in dit boekje zijn opgenomen. Ze gaan vaak over vrouwen van bijzondere betekenis in het leven van de schrijfsters; over de eigen (schoon)moeder, oma, vriendin of dochter. Daarnaast ging de werkgroep in de gemeente Olst-Wijhe op zoek naar vrouwen en meisjes met een bijzonder verhaal. Ook die interviews zijn opgenomen in de bundel. Die kost 7,50 euro en is verkrijgbaar bij Boekwinkel Korten in Olst en in de Wijhese Primera.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.