Heitje voor een Karweitje in Raalte Noord

RAALTE – Diverse leden van Scouting Raalte gaan op zaterdag 18 mei in het kader van de actie ‘Heitje voor een Karweitje’ op pad in Raalte Noord. Tussen 10.00 en 15.00 uur bellen de jeugdige scoutingleden aan, om tegen een kleine vergoeding allerlei klusjes te doen. Van het inleveren van statiegeldflessen of oud papier tot het plakken van een band of het uitlaten van een hond. Dit jaar krijgen de jongere leden ook een kluskaart mee. Daarop staan een aantal suggesties voor de karweitjes. De scoutingleden uit Raalte zijn te herkennen aan hun scoutinguniform met de zwart met gele groepsdas. Met deze actie proberen de scoutingleden geld in te zamelen zodat ze tijdens hun bijeenkomsten door het jaar heen, maar voornamelijk tijdens hun zomerkamp, allerlei avontuurlijke, sportieve en in ieder geval leuke activiteiten kunnen doen. Meer informatie over de vereniging is te vinden op staging2.scouting-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.