Haarles Feest 2019

HAARLE – Van 23 t/m 26 mei staat heel Haarle in het teken van het Haarles Feest! Vier dagen lang is het feest voor jong en oud met een kermis, allerlei gezellige activiteiten en goede muziek. Zo opent het feestweekend met een unieke spelshow ‘Haarle is Het Spoor Bijster’ en doen er meer dan 100 teams mee aan de eigen georganiseerde Pubquiz. Sportievelingen gaan fanatiek de strijd aan in het Beachvolleybaltoernooi of stappen op de fiets voor de MTB-tocht, terwijl muziekliefhebbers genieten van top acts als Beatcrooks en Luftwaffel. NIEUW dit jaar is dat er het hele weekend gratis entree is voor de feesttent, zelfs op zaterdagavond.

Donderdag 23 mei

Donderdagavond wordt het feestweekend om 20:00 uur geopend met een nieuwe activiteit. ‘Haarle is Het Spoor Bijster’ is een wervelende spelshow voor teams van alle leeftijden. Een race tegen de klok waarbij kennis, lef, samenwerken en vindingrijkheid van belang zijn. Gegarandeerd een hilarische avond vol spanning!

Vrijdag 24 mei

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur gaat de kermis open en begint het weekend met de Vrijdagmiddagborrel. Ondertussen wordt de feesttent omgebouwd tot de grootste pub van Oost Nederland, want om 20.00 uur is het tijd voor de welbekende Pubquiz. Hierna kan iedereen aansluiten en is het meezingen geblazen tijdens de A-Meezing avond met Blonde Geert. De grootste hits van ABBA, de Toppers, Queen, Hazes en vele andere artiesten komen voorbij.

Zaterdag 25 mei

De zaterdag start om 09:00 uur met de gezellige Rommelmarkt & Braderie. Vanaf 10.00 uur genieten de allerkleinsten van Dolf Moed tijdens de kindervoorstelling en gaan de oudere kids op speurtocht tijdens de Vossenjacht. ’s Middags verzamelt Haarle zich voor het Beachvolleybaltoernooi naast de feesttent, waar om 14.00 uur ook de Truckrun voorbij komt. Het middagprogramma wordt afgesloten met de Casino Night voor groep 6, 7 en 8. Zaterdagavond belooft een muzikaal spektakel te worden met grote acts als de Beatcrooks en Luftwaffel. Entree is dit jaar gratis!

Zondag 26 mei

Vroege vogels kunnen om 09.00 starten aan de MTB-tocht van 25 of 40 km door de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug of om 10:00 uur aanschuiven bij de traditiegetrouwe Ker(k)mis in de feesttent. Om 12.30 uur wordt er gezamenlijk een goede bodem voor de rest van de middag gelegd tijdens de Dorpsbrunch. Het terras is de hele middag geopend voor een lekker drankje en de Alive Band zorgt voor een muzikaal feestje. Echte waaghalzen mogen de Stuntshow van Chuck Borden van Stuntcamp om 14.00 niet missen! Zwarte Jannes en Feest DJ Harry sluiten het weekend af en zorgen ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan.

Voor meer informatie bekijk de website of volg Haarles Feest op social media:

staging2.haarlesfeest.nl
staging2.facebook.com/haarlesfeest
staging2.instagram.com/haarlesfeest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.