Feestdag ter ere van 50-jarig bestaan KBO/PCOB Nieuw Heeten

NIEUW HEETEN – De KBO/PCOB-afdeling Nieuw Heeten viert op woensdag 15 mei het 50-jarig bestaan. Het dagprogramma is goed gevuld met allerlei activiteiten. Feestlocatie is MFA de Belte aan de Zwarteweg.

Om 10.00 wordt daar begonnen met koffie/thee. Om 10.30 uur volgt een eucharistieviering in de kerk met zang van het dames- en herenkoor. Rond de klok van 12.30 uur volgt een diner. In de middag staat er een optreden van het trio ‘De Juf, de Bakker en de Dominee’ op het programma. De feestdag wordt rond 16.30 uur afgesloten.

Het feest wordt de leden gratis aangeboden. Belangstellenden dienen zich voor maandag 6 mei op te geven bij Sien Vosman via 0572-320811. Het verzoek is om daarbij door te geven wie opgehaald wil worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.