Home / Sallandcentraal / Goede Buren viert eerste verjaardag

Goede Buren viert eerste verjaardag

OLST – Op zaterdag 18 mei is het een jaar geleden dat Olst een bijzondere winkel rijker werd: Goede Buren. Het pand aan de Hendrik Droststraat 47 vormt een verzamelplaats voor duurzame initiatieven: de tweedehands kleding van Stichting Bij de Buuren, de Buurmarkt (meterschappen van allerlei creatieve particulieren), dagverse biologische groente van de Groentebuur (Overkempe) en aan het eind van elke mand het Repair Café en het Soepcafé. Op zaterdag 18 mei pakt Goede Buren vanaf 12.00 uur dan ook feestelijk uit. Aan het programma wordt nog druk gewerkt. Zie verder www.goede-buren.nl.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.