Girls Night Out Hair Show bij Neuf

RAALTE – Mooi Bij Karin en Inmind presenteren op dinsdag 28 mei de Girls Night Out Hair Show bij Grandcafé Neuf in Raalte. De avond vol (haar)mode is bedoeld voor jong en oud.

Karin Koerkamp van Mooi bij Karin heeft bij de World Wide Hair Tour in IJsland veel inspiratie opgedaan. De kapsters gingen daar helemaal los op hun modellen. Alles mocht. Zoiets wil ze in Neuf ook laten zien: creatieve kapsels met onder andere prints, opgestoken haar en diverse kleuren zoals ijzig blauw of kopertinten. Bij de voorjaars- en najaarsmodeshows in Raalte is het gebruikelijk dat Mooi Bij Karin de kapsels van de modellen van Inmind verzorgt. Dan is de kleding lijdend. Dat is in Neuf andersom. Inmind past de kleding aan aan de modellen van Mooi Bij Karin. Ook is er een mannenronde. De kleding daarbij wordt verzorgd door Ter Haar en KnockKnock. Tussendoor is er ook nog een optreden van dansers en muziek. De bezoeksters krijgen hapjes en cocktails aangeboden. Neuf wordt geheel in passende stijl aangekleed. Alle bezoeksters krijgen na afloop een goodie bag aangeboden. Als dresscode geldt: ‘touch of pink’. Aanvang is om 19.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. Kaartjes voor de Girls Night Out Hair Show bij Neuf kosten 25 euro (inclusief hapjes, drankjes en cocktails) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Grand Café Neuf, Inmind en Mooi Bij Karin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.