Gewoon Carolien: Regressie

Een jonge meid heeft vaak buikpijn en hoofdpijn. Ze gaat vrijwel meteen vol overgave in ontspanning die te vergelijken is met een moment dat je in slaap valt. Haar lichaam en geest worden vanZelf rustig. Door deze ontspanning en openheid krijgen we toegang tot het onbewuste. Dit onbewuste kent Alles van ons, dus ook ons persoonlijk verleden, hoe we ons daar voelden, waar we misschien in het heden nog problemen mee hebben. In de spirituele wereld noemen we dat het veld dat alles weet, of de Akasha.

Het eerste wat naar voren komt en waar haar lichaam meteen op reageert is de herinnering aan haar bevalling. De meid neemt een gespannen en vreemde houding aan waaruit moeder en ik kunnen opmaken dat ze haar geboorte opnieuw beleeft. Ze zit vast in het geboortekanaal. Het is duidelijk dat de verloskundige en moeder haar zo goed mogelijk geboren willen laten worden, maar er was veel paniek, dus er was iets niet goed. Moeder zit ook naast haar en haar lichaam gaat in de stress terwijl ze dit ziet bij haar dochter. Moeder gaat weer rustig ademen en komt tot rust en ziet dat dit een herinnering aan het verleden is en dat de heling is, die nu mag gebeuren. Moeder mag nu geruststellen en haar als liefde en ontspanning bevestigen in wat er gebeurt. Soms vertelt ze wat zij ervaart van hun bevalling als zij haar dochter ziet en wat er toen gebeurde. Ook het meisje beseft dat haar lichaam oude informatie en spanning kwijt wil raken. Mijn handen gaan naar haar hoofd, armen, om haar lichaam, het voelt alsof mijn handen de handen van de verloskundige zijn. Haar lichaam is op die plekken op dat moment in een kramp en gaan zich nu ontspannen. Haar lichaam schudt het eruit. Ze voelt de pijn en huilt zachtjes maar is heel rustig. Er is nu zoveel rust en liefde. Moeder en dochter werken nu rustig en vol liefde samen. Wat geweldig dat ze nu de spanning en pijn van deze geboorte kunnen loslaten. Moeder en dochter zijn er nu bewust bij en praten er samen over. Waarschijnlijk komen er meer herinneringen vrij en krijgt alles nog meer een plek. Ze zijn allebei erg moe, rustig en opgelucht.

Elk probleem kan met regressie worden aangepakt, ongeacht of het probleem lichamelijk, emotioneel of psychisch van aard is. Ook als je meer inzicht wilt in jezelf, je functioneren of je leven wilt, kun je via diepe ontspanning de informatie vrij laten komen. Als jij het durft te laten gebeuren kan het op een veilige en fijne manier.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.