Gevarieerd programma tijdens Nulse Feest

DEN NUL – Den Nul heeft een gezellig hemelvaartweekend voor de boeg. Het staat helemaal in het teken van het Nulse Feest, dit jaar op 31 mei, 1 en 2 juni. De dagen staan bol van activiteiten voor jong en oud, met ‘s avonds de leukste bands.

De vrijdagavond van het Nulse Feest wordt afgetrapt met het vogelschieten. De schutterskoning van vorig jaar lost het eerste schot, waarna iedereen mag proberen de vogel naar beneden te schieten. Volgens nieuwe voorzitter Robert Koerhuis een mooie start van het feestweekend: “Na het grote succes van vorig jaar staat het vogelschieten ook nu weer op het programma. We hopen dat deze lijn zich voortzet en we er een mooie nieuwe traditie mee introduceren.” De coverband Lead en DJ Tommy, verzorgen de rest van de avond de muziek.

De zaterdag van het Nulse Feest start met de kinderspelletjes voor kinderen tot en met groep vijf. Ook vertrekt de fietstocht weer vanaf het terrein. Tussen 9.30 en 10.00 uur is iedereen die aan de fietstocht wil mee doen, welkom in de tent voor een kopje koffie en om de route op te halen. Daarna staat het koppeldarttoernooi op het programma. Het koppeldarten is lekker toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. ’s Middags staat er voor alle dames uit Den Nul en omstreken een grappige en gezellige workshop op het programma. Opgeven kan via de website van het Nulse Feest. De band Sesam Sensation en DJ Tommy sluiten de zaterdag af.

Zondag staat het Nulse Feest in het teken van het Bier & Wein Fest. Voordat het feest losbarst, is iedereen welkom om ’s ochtends lekker te komen brunchen in de feesttent en natuurlijk om de trekkertoertocht uit te zwaaien, die dit jaar zijn vijfde jubileum viert. ’s Middags staat het beachvolleybal op het programma. Het belooft een gezellige boel te worden, want de inschrijving was binnen een mum van tijd gesloten. Robert Koerhuis: ”Er doen teams mee van alle leeftijden en in alle samenstellingen; buren, vrienden, families, of gewoon ‘een bij elkaar geraapt zooitje’. Kortom, een gezellige sportieve middag. En vanaf ongeveer 18.00 uur is het natuurlijk gewoon feest. We gaan ’s avonds met zijn allen in een polonaise de tent uit!”

Voor meer informatie: staging2.nulsefeest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.