Home / Nieuws / Geslaagd toernooi van BC Kwiek

Geslaagd toernooi van BC Kwiek

RAALTE – De jeugdleden van BC Kwiek hebben zaterdag onder leiding van Michael Van Santen en Ruben Hulzebosch goede prestaties geleverd in het BC Kwiektoernooi. Deze zaterdag waren er in totaal 94 spelers, zij hadden zich ingeschreven voor een enkelspel en een dubbelspel. De jeugdspelers kwamen uit de hele regio; vanuit Deventer en Dedemsvaart, Genemuiden en Enschede. Zelfs een paar spelers uit Limburg, kwamen naar dit toernooi. Het BC Kwiektoernooi had dit jaar extra groepen gecreëerd, zoals een mini-en maxi afdeling. Dit betekende dat er ook voor de beginnende jeugdspelers een plek was op het toernooi. De bedoeling van de toernooileiding was namelijk dat er gelijkwaardige wedstrijden zouden worden gespeeld en door het instellen van de verschillende afdelingen is dit ook prima gelukt.

Lees ook

Erwin Nyhoff hoofdgast tijdens ‘Behind the Music’ in Hedon: ‘Ik heb er enorm veel zin in!’

ZWOLLE – Erwin Nyhoff is op donderdag 12 november de hoofdgast tijdens Behind the Music …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.