GemeenteBelangen Raalte wil onderzoek naar verplaatsing Booijink

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte wil dat er een onderzoek komt naar de mogelijkheden om Booijink Veevoeders in het centrum van Raalte te verplaatsen naar bedrijventerrein de Zegge. De partij vraagt aan het Raalter college van B&W om hierover met Booijink in gesprek te gaan.

De komende maanden praat de raad over een Ruimtelijk Kwaliteitsplan om te komen tot een opwaardering en ontwikkeling van het Raalter centrumgebied van de Grote Markt tot aan de bibliotheek. GemeenteBelangen is van mening dat ook het gebied Molenhof met inbegrepen de locatie Booiijnk daarin moet worden meegenomen.

“Wij vinden dit een gemiste kans om niet tegelijkertijd dit gebied mee te nemen in het voorgestelde Ruimtelijk Kwaliteitsplan en daarmee een extra impuls te geven aan de toekomstige ontwikkeling van het Raalter centrum”, zo stelt de partij. GemeenteBelangen vindt dat anno 2019 een bedrijf met de aard en omvang van Booijink niet meer thuishoort in het hart van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.