Gastvrij Wijhe maakt winnaars paasactie bekend

WIJHE – Gastvrij Wijhe heeft de winnaars van de paasactie nog vlak voor Pasen in het zonnetje gezet. In de Langstraat kregen ze een grote, smaakvolle paashaas van chocolade.

Simon Lubberding, Prins Dennis van de Diekschoevers , Deen Dollenkamp, Eva Haerlman, Kris Alfrink, Bodin Dollenkamp en Bas Herder zijn de winnaars van de eiertelwedstrijd en de fotoactie bij het paasbord.

Gedurende de actieperiode lagen er in de winkels van de deelnemende ondernemers gouden eieren met het logo van Gastvrij Wijhe. De uitdaging was om het exacte aantal (91 stuks) te tellen. Wie een foto maakte bij de door Ygdrasil fraai geschilderde paasvoorstelling en die met #gastvrijwijhe op social media zette, dong ook mee naar de paaslekkernijen.

De ondernemers van Gastvrij Wijhe feliciteren de winnaars met hun prijs en bedanken iedereen voor hun deelname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.