Filmavond in Lommerrijk met The Help

LUTTENBERG – Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg presenteert op vrijdag 17 mei een filmavond. Op het programma staat het filmdrama The Help. Het verhaal speelt zich af in Mississippi tijdens de jaren 60.

Skeeter (Emma Stone) is een meisje uit het Zuiden dat terugkeert van school en vastbesloten is om een schrijfster te worden. Ze zorgt echter voor heel wat ophef wanneer ze besluit om de zwarte vrouwen te interviewen die hun hele leven lang zorgen voor de prominente zuidelijke families. Aibileen (Viola Davis), de huishoudster van Skeeters beste vriendin, is de eerste die openlijk durft spreken. Aibileen en Skeeter blijven samenwerken en al gauw komen meer vrouwen hun verhaal vertellen.

Ongewone vriendschappen worden gevormd en een nieuw soort zusterschap ontstaat, maar niet vooraleer iedereen in het stadje z’n eigen zegje heeft gedaan. Kussentjes, dekentjes, drankjes en snacks zijn aanwezig. Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.