Fanclubdag van Bökkers bij de Schoenmaker

LUTTENBERG – De Sallandse plattelandsrockers van Bökkers houden op zondag 26 mei hun jaarlijkse fanclubdag. Die vindt ditmaal plaats bij Café de Schoenmaker in Luttenberg. De feestdag is openbaar. Leden van de fanclub mogen gratis naar binnen; anderen betalen 10 euro entree. Die zijn dan meteen een jaar lang lid van de fanclub van de band. De fanclubdag heeft als titel de OE Jongerendag meegekregen. Dit als knipoog naar de EO Jongerendag. Maar het feestje krijgt natuurlijk wel een wat ander karakter. Bovendien is jong en oud, oftewel ook ‘oude sokken’, zoals de band het zelf communiceert, welkom. Aanvang is om 16.00 uur. Uiteraard treedt Bökkers zelf ook op, maar dat zal in een wat andere setting gebeuren dan normaal. De bezoekers mogen op bierviltjes verzoekjes indienen, die de band als een soort levende jukebox zal spelen. Het is ook mogelijk om een zelf een instrument op te pakken en mee te doen. De Olijke Zuidvuchten draaien plaatjes. Leden van de fanclub kunnen zich aanmelden voor de dag via maaike@bokkersband.nl; ook als ze anderen mee willen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.