Expositie pentekeningen in Wapen van Wesepe

WESEPE – In het Wapen van Wesepe is vanaf vrijdagavond 31 mei een verzameling van pentekeningen van de hand van beeldend kunstenaar Jos van Westing te zien. In samenwerking met de vereniging Het Weseper Erfgoed heeft hij veertig karakteristieke dorpsgezichten, boerderijen en huizen in Wesepe getekend. Jan Niemeijer, de voorzitter van Het Weseper Erfgoed, opent de expositie vrijdagavond om 19.00 uur. Alle bewoners of bezitters van getekende gebouwen/locaties zijn uitgenodigd. Daarnaast is natuurlijk iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. De expositie is de gehele maand juni tijdens de openingstijden van het Wapen van Wesepe te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.