Expositie leden Fotoclub Heino

HEINO – Vanaf 20 mei is in het Dorpshuus in Heino een expositie te zien van foto’s van leden van de Fotoclub Heino (FCH). Dit is de tweede expositie van de FCH, ditmaal met het thema ‘kijken door een glazen bol’. Door te fotograferen door een glazen bol, ontstaan allerlei verrassende effecten. De leden van de FCH geven invulling aan de verschillende creatieve mogelijkheden die de glazen bol biedt. Dat is niet eenvoudig omdat deze vorm van fotografie bijzondere eisen stelt aan scherpstelling en compositie. Daardoor ontstaan ook totaal verschillende foto’s. FCH heet iedereen van harte welkom.

Voor meer informatie: FCH emailadres: pr@fotoclubheino.nl/website: staging2.fotoclubheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.