Home / Sallandcentraal / Expositie Inez Bosch in Holstohus

Expositie Inez Bosch in Holstohus

OLST – Inez Bosch exposeert van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 13 juli een selectie van haar schilderijen in het Holstohus in Olst. De expositie wordt zaterdag 25 mei om 16.00 uur feestelijk geopend. Zoals zoveel kinderen begon Inez op jonge leeftijd te tekenen en te kleuren. Nog steeds maakt zij tijdens haar vakanties altijd tekeningetjes in een klein notitieboekje. Ze heeft zich allerlei technieken meester gemaakt: pentekenen, aquarellen en schilderen met acryl- en olieverf. In de tijd dat haar kinderen klein waren, schilderde zij voornamelijk fantasiewerken. Met Pasen maakte ze pentekeningen op uitgeblazen ganzeneieren, ook een techniek op zich. Inmiddels richt ze zich op realistisch fijnschilderen.

Lees ook

Cult Raalte opent deuren in kader atelierweekend

RAALTE – Stichting Cult Raalte opent in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.