Home / Sallandcentraal / Expositie Inez Bosch in Holstohus

Expositie Inez Bosch in Holstohus

OLST – Inez Bosch exposeert van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 13 juli een selectie van haar schilderijen in het Holstohus in Olst. De expositie wordt zaterdag 25 mei om 16.00 uur feestelijk geopend. Zoals zoveel kinderen begon Inez op jonge leeftijd te tekenen en te kleuren. Nog steeds maakt zij tijdens haar vakanties altijd tekeningetjes in een klein notitieboekje. Ze heeft zich allerlei technieken meester gemaakt: pentekenen, aquarellen en schilderen met acryl- en olieverf. In de tijd dat haar kinderen klein waren, schilderde zij voornamelijk fantasiewerken. Met Pasen maakte ze pentekeningen op uitgeblazen ganzeneieren, ook een techniek op zich. Inmiddels richt ze zich op realistisch fijnschilderen.

Lees ook

CDA Raalte vraagt om meer regie regionale overheid inzake stikstofcrisis

RAALTE – Als het aan het CDA Raalte ligt, gaat de wethouder met een duidelijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.