Expositie Inez Bosch in Holstohus

OLST – Inez Bosch exposeert van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 13 juli een selectie van haar schilderijen in het Holstohus in Olst. De expositie wordt zaterdag 25 mei om 16.00 uur feestelijk geopend. Zoals zoveel kinderen begon Inez op jonge leeftijd te tekenen en te kleuren. Nog steeds maakt zij tijdens haar vakanties altijd tekeningetjes in een klein notitieboekje. Ze heeft zich allerlei technieken meester gemaakt: pentekenen, aquarellen en schilderen met acryl- en olieverf. In de tijd dat haar kinderen klein waren, schilderde zij voornamelijk fantasiewerken. Met Pasen maakte ze pentekeningen op uitgeblazen ganzeneieren, ook een techniek op zich. Inmiddels richt ze zich op realistisch fijnschilderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.