Expositie Fotoclub Salland in de tuin van Angeli Custodes

RAALTE – Fotoclub Salland en woonzorglocatie ZGR Angeli Custodes hebben de handen inéén geslagen. Op een bijzondere buitenexpositie in de tuin van woonzorglocatie Angeli Custodes kan tot 6 juli genoten worden van 30 bijzondere foto’s van leden van de fotoclub. Zowel op de foto’s zelf als in de tuin staat natuurbeleving centraal. De foto’s zijn groot afgebeeld. Op een wandeling door de tuin zijn vogels, koeien, landschappen, bloemen en mensen in de natuur te bewonderen. In het grand café is er de mogelijkheid om een kop koffie of thee te drinken. Angeli Custodes is te vinden aan de Burg. Kerssemakersstraat 46 in Raalte. Het is mogelijk om direct de ingang naar de tuin nemen, via de Hofstedelaan.

Op woensdag 29 mei a.s. van 15.00 tot 16.30 uur kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar meedoen aan een workshop natuurfotografie op hun eigen mobieltje. De workshop wordt gegeven door Diny Heidenrijk en Renée Groen van Fotoclub Salland. De kosten bedragen 2 euro per kind. Informatie en opgave per mail bij: m.vijn@zgr.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.