Expositie Erik Neimeijer in De Haere

OLST – Bökkers-gitarist Erik Neimeijer exposeert tot 12 juli een deel van zijn schilderijen in Kasteel De Haere in Olst. Erik is behalve muzikant ook kunstenaar. Zijn schilderijen zijn groot en gekleurd en gevuld met landschappen, vliegtuigen, motoren, auto’s, paarden, dobbelende mannen, drank, sigaren en vrouwen met goede muziek als inspiratie. Zijn manier van schilderen is geïnspireerd door de Cobra-beweging; denk aan namen als Corneille, Lucebert, Appel, Brood, Cremer, Edward Hopper en David Hockney. Kasteel De Haere is vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.