Ellen Jannink na mountainbikeongeluk terug met single

DEN NUL – Eigenlijk wilde Ellen Jannink uit Den Nul haar nieuwe single ‘Dat komt door jou!’ eind vorig jaar al uitbrengen, maar een mountainbikeongeluk op 13 september gooide roet in het eten. Door een aantal gebroken- en gekneusde ribben, inwendig letsel rond haar borstkas en een pijnlijk middenrif was ze genoodzaakt om tijdelijk te stoppen met zingen. Na vijf maand is ze nu (grotendeels) hersteld en is de single alsnog gekomen.

De mountainbike haalt ze weer regelmatig uit de schuur en haar zangcarrière begint ook langzaam weer op gang te komen. Het lied ‘Dat komt door jou’ is van de hand Frank Swenne, die ook Ellens vorige single ‘Overdoen’ componeerde. “Wat ik het leukste vind aan de samenwerking met Frank is om nummers samen uit te werken”, vertelt Ellen. “Ik kan zelf bepalen welke instrumenten ik er graag in wil hebben.” Omdat Ellen zoekende was naar een passende sound kwam ze terecht bij Studio Martin Sterken in Valthermond. “Martin begreep wat ik bedoelde en heeft een geluid ontworpen dat voelt als een jasje om me heen! Qua muzikale invulling is het een echt Ellen Jannink nummer… Swingend, stoer en zomers; een lekkere Nederlandse popsong!”

De videoclip, opgenomen door Frank Swenne die onder andere beelden schoot in Fortmond en bij Café Restaurant Ripperda in Den Nul, is te bewonderen op de bekende clipzenders en YouTube. Zie verder staging2.ellenjannink.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.