Echtpaar Kutschruiter-Schokker 60 jaar getrouwd

RAALTE – Anton en Sientje Kutschruiter-Schokker vierden vorige woensdag hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Dadema bracht hen een bezoek in Raalte. Anton Kutschruiter werd op 21 juni 1930 geboren in Wijhe. Hij was de jongste jongen uit het gezin. Sientje Schokker is geboren op 4 november 1929 in Tuk.

Als kind maakten ze beiden de oorlogsjaren en de wederopbouw mee. Als jongste zoon van het gezin werd Anton geacht de boerderij over te nemen. In 1959 trouwden ze, waarna ze het bedrijf aan de Wengelo overnamen. Ze kregen drie kinderen: Harrie, André en Ans. Later kwam de aanhang erbij; Ria, Ingrid en Gerard. In totaal hebben ze zes kleinkinderen; Suzanne, Dennis, Remco, Manon, Romy en Glenn en drie achterkleinkinderen: Angelina, Julian en Dylan. Het vierde achterkleinkind is op komst.

Eind jaren 80 droegen Anton en Sientje de boerderij over aan hun oudste zoon Harrie. Ze kochten zelf een woning aan de Enkweg in Wijhe. Na ongeveer 25 mooie jaren daar gewoond te hebben, werden het huis en de tuin te groot, waardoor ze het moesten verkopen. Een verhuizing naar Wijhezicht was het gevolg. Maar na enkele gezellige jaren werden deze huisjes afgebroken. Noodgedwongen moesten ze verhuizen naar de Julianalaan, waar ze uiteindelijk nog vier jaar woonden. Na deze vier jaar bleek zelfstandig wonen niet meer haalbaar te zijn en verhuisden ze in de winter van 2018 naar Schuilenburg in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.