Drukte bij openingsweekend van de Bökkers Mölle in Olst

OLST – Na jaren is de Bökkers Mölle in Olst weer in handen van de familie Bökkers. Het conflict met de stichting, die de molen eerder beheerde is achter de rug en Bastiaan Bökkers mag de molen gebruiken voor zijn bedrijf. En dat werd afgelopen weekend gevierd.

Eerst op zaterdag met de officiële opening en een open dag. Op zondag met livemuziek van de 69 Comeback Band, een gelegenheidsband van Bastiaan en zijn broer Hendrik-Jan (van de boerenrockformatie Bökkers) met covers van Johnny Cash en met de Free Beer Bastards, de hobbyband van Bastiaan.

En ondertussen moest er natuurlijk ook nog gepraat worden met de gasten. En dat waren er veel. “Wat een opkomst”, zeggen Bastiaan en Marina Bökkers. “Toch mooi hoe de molen gedragen wordt door zoveel mensen. Niet te geloven! Volgens ons is het nog nooit zo druk geweest bij de molen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.