Drie onder Par voor Hans Strijkveen

.

LEMELE/RAALTE – Hans Strijkveen uit Raalte was de man in vorm in de negende ronde op de Pitch & Putt Golfbaan te Lemele. Met een ronde van 51, drie onder par was hij veruit de beste. Henri Duerink uit Lemele wist met een ronde par (54 slagen) nog het dichtst in de buurt te blijven. Noël Shannon uit Laag Zuthem, Jan Willem van den Berg uit Raalte en Tonnie Reimink uit Lemelerveld scoorden allen een ronde van 59 slagen. Wim Grondman uit Lemele met 62 en Gerrit Koggel uit Dalmsholte met 63, Jan Hekman uit Nijverdal met 65 en Rik Ebben uit Nijverdal met 66 en Diny Fransen uit Raalte met 67 slagen, kregen punten voor het tussenklassement strokeplay. Jan Hekman uit Ommen scoorde ook 67 slagen maar viel buiten de prijzen, omdat de score over de holes 10 t/m18 beslissend zijn voor de te verdelen punten.

Dinie had hier 35 slagen nodig en Jan Hekman 37 slagen door op de holes tien, elf en dertien maar liefst zes slagen per hole nodig te hebben. Voor het stableford klassement deed Wim Grondman goede zaken door maar liefst 42 stableford punten bij elkaar te slaan. Hans Strijkveen scoorde 39 stableford en Jan Willem van den Berg en Diny Fransen scoorden 37 stableford. Deze vier spelers speelden hun hcp naar beneden. Wim heeft nu een hcp van 12.9. Hans van 0.0 Jan Willem van 5.7 en Diny van 11.3.

Tussenstand Stableford: Wim Grondman op kop met 47 punten, gevolgd door Freddie Dijk met 46 punten en Diny Fransen met 45 punten de eerst volgende is Gerard Velthof met 39 punten.
Tussenstand Strokeplay: Op kop Noël Shannon met 798 punten, gevolgd door Hans Strijkveen met 69 punten en Tonnie Reimink met 44 punten, de eerst volgende is Jan Hekman uit Ommen met 43 punten.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.