Drama Gifted bij Filmhuis Heino

HEINO – Filmhuis Heino vertoont op vrijdag 10 mei het filmdrama ‘Gifted’ in het Dorpshuus. Deze Amerikaanse film handelt over Frank Adler (Chris Evans), een vrijgezel die zijn hoogbegaafde nichtje Mary opvoedt in een kustplaatsje in Florida.

Frank probeert ervoor te zorgen dat Mary een normaal leven kan leiden. Zijn plannen worden gedwarsboomd als zijn moeder, Mary’s oma, de wiskundige talenten van het meisje ontdekt en plannen maakt om Frank en Mary uit elkaar te halen. Omdat Frank bang is dat Mary hierdoor van haar gelukkige kinderjaren beroofd zal worden, barst er een vreselijke strijd los over de vraag wie het voogdijschap moet krijgen.

De film begint om 20.00 uur en de deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur. De entree bedraagt 8 euro (inclusief pauzedrankje). Kaartjes reserveren kan via info@filmhuuisheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.